Väpnaregatan / Ingsberg / Nässjö / Nyproduktion

Kvalitativt boende med närhet till vacker natur och egen park!

Slutpris
1 796 660 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 954 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väpnaregatan såldes av oss 2017-02-06. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Väpnaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST TVÅ STYCKEN 3:OR KVAR! I kvarteret Kavalleriet uppför Park & Villas AB 24 synnerligen trevliga lägenheter samt 3 stadsradhus i bostadsrättsform med mycket hög standard i grundutförande, bla har alla lägenheterna inglasad balkong om 19-26 kvm, Miele köksmaskiner, 2,60m i takhöjd mm. Bostäderna är mellan 68-123 kvm och 3 till 5-6 rok med citynära läge med närhet till vacker natur och egen park. Gemensamt aktivitetshus med bla växthus med pergola, spa med bastu och bubbelpool samt gästrum med egen dusch. Här tänker vi på miljön, bla utrustas föreningen med solpaneler på taken, uppvärmning med bergvärme samt mycket smarta lösningar för att minska energiförbrukningen. Kort sagt, ett ägande utöver det vanliga och för dig som ställer höga krav på lättskött och bekymmersfritt boende! Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration