Industrigatan 59 / Hultet/Nyhem / Nässjö

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea/biarea
133/95 kvm
Driftkostnad
39 160 kr/år
Tomtarea
1 195 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Industrigatan såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultet/Nyhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På välutvecklad och delvis avskild tomt med härlig trädgård på baksida, erbjuds nu till försäljning denna fastighet av en 1 1/2-plans villa. Med hela 133 kvm boarea ges det gott om plats och utrymmen för hela familjen. Här erbjuder entréplan ett modernt och funktionellt kök från 2011, stort och rymligt vardagsrum som avdelas till matsalsdel, två sovrum och ett helkaklat duschrum från 2010. Övre plan avser den privata delen som erbjuder två trivsamma, ombonade och stora sovrum samt en mindre wc. Här finns mycket bra förvaringsmöjligheter med smarta garderobslösningar samt en kattvind. Från övre plans hall nås dessutom en balkong i sydväst. Uppvärmningen sker främst från bekväm och komfortabel fjärrvärme. Med tillbyggd inglasad altan och öppet trä- och soldäck i nordost ges en dimension ytterligare till boendet. Här kan Ni tillbringa många sköna och avkopplande stunder. Med oinredd källare ges extra förvaringsutrymmen som stor tvättstuga, separat torkrum, tidigare pannrum med fjärrvärmecentral samt ett äldre badrum med underhållsbehov. I källarplanet har dessutom ett rum inretts till ett spännande biorum av tidigare ägare. På grusad garageinfart finns flera parkeringsplatser samt en bilplats i vidbyggt garage. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.