Vallbohagavägen 4

Vallbohagavägen 4

Slutpris

1 450 000 kr


Vallbohaga— Nässjö

Vallbohagavägen 4


Slutpris
1 450 000 kr

Vallbohaga— Nässjö

Lantlig pärla invid Spexhultasjön!

Nu ges chansen att förvärva en spännande fastighet med natur och vatten, allt samlat kring vackert belägna området Vallbohaga. Här får Ni ett strategiskt boende med närhet till staden utan långa avstånd men som söker avkoppling och avskildhet på landet. Med 108 kvadratmeter boyta får hela familjen plats fördelat på fyra rum och kök. Med tillbyggnad utförd 2005 blev bekvämligheten betydande med flera sovrum och helkaklat badrum. I detta hem finns stor charm med öppen och luftig planlösning där bland annat kök och vardagsrum får en tilltalande samhörighet. Med funktionellt och praktiskt kök blir er vardag också enkel och smidig. Stor trädgård med rena grönytor som kan vidareutvecklas efter egna önskemål. Trädgården erbjuder bland annat inslag av ädellöv av ståtliga ekar. Med egen altan och trä- och soldäck lockas man till många sköna avkopplande stunder. I Vallbohaga finns både badplats och grillplats att nyttja genom medlemskap i Vallbohaga Sommarhemsförening. Samlingslokal, bastu med badtunna kan hyras av gymnastikklubben för egna aktiviteter allt på gångavstånd vid Spexhultasjöns vattenbryn . Varmt välkomna på visning!


Boarea
108 kvm
Driftkostnad
42 996 kr/år
Tomtarea
1 827 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.