Vallbohagavägen 4 / Vallbohaga / Nässjö

Lantlig pärla invid Spexhultasjön!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
42 996 kr/år
Totalareal
1 827 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallbohagavägen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Vallbohagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallbohaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva en spännande fastighet med natur och vatten, allt samlat kring vackert belägna området Vallbohaga. Här får Ni ett strategiskt boende med närhet till staden utan långa avstånd men som söker avkoppling och avskildhet på landet. Med 108 kvadratmeter boyta får hela familjen plats fördelat på fyra rum och kök. Med tillbyggnad utförd 2005 blev bekvämligheten betydande med flera sovrum och helkaklat badrum. I detta hem finns stor charm med öppen och luftig planlösning där bland annat kök och vardagsrum får en tilltalande samhörighet. Med funktionellt och praktiskt kök blir er vardag också enkel och smidig. Stor trädgård med rena grönytor som kan vidareutvecklas efter egna önskemål. Trädgården erbjuder bland annat inslag av ädellöv av ståtliga ekar. Med egen altan och trä- och soldäck lockas man till många sköna avkopplande stunder. I Vallbohaga finns både badplats och grillplats att nyttja genom medlemskap i Vallbohaga Sommarhemsförening. Samlingslokal, bastu med badtunna kan hyras av gymnastikklubben för egna aktiviteter allt på gångavstånd vid Spexhultasjöns vattenbryn . Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration