Stjernas Väg 5A / Nissafors

Hörnlägenhet med liten uteplats!

Slutpris
175 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 350 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stjernas väg såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Nissafors samt även på stjernas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nissafors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en öppen och barnvänlig hörnlägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. Ett smidigt boende i markplan!

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens uteplats med plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Här bor du i ett av Nissafors trivsamma lägen, med ån Nissan ett stenkast från lägenheten, nära till badsjö och fina strövområden. Hestravikens Wärdshus ligger en cykeltur bort och Isabergs mountain resort samt Golfklubb finns en kort bilresa från bostaden.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.