Örnabergsvägen 7 / Norrahammar / Jönköping

Sekelskiftespärla i bra skick!

Slutpris
2 170 000 kr
Boarea/biarea
155/41 kvm
Tomtarea
1 156 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Örnabergsvägen såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Norrahammar samt även på Örnabergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrahammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta sekelskifteshus har en vacker träfasad, med blandat liggande och stående panel. Interiört är det tre rum i fil som samtliga har vackra golv med stavparkett i homogen 16 mm ek! Tomten är solig och insynsskyddad. Ett murat garage med infart från Thunbergs gatan. Huset är praktiskt med en gästtoa på entréplan och ett badrum på övre plan, samt en bastu i källaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.