Västra Fåglabäcksvägen 35 / Skillingaryd / Vaggeryd

Villa i strategiskt och centralt läge med genomtänkt planlösning!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
155/64 kvm
Driftkostnad
27 213 kr/år
Tomtarea
1 038 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Fåglabäcksvägen såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Västra Fåglabäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Fåglabäcksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strategisk centralt belägen villa på 1 1/2-plan med källare. Här ges bra utrymmen av bo- och biytor med genomtänkt planlösning. Ett funktionellt och trivsamt boende för den något större familjen med totalt åtta rum och kök varav hela fem sovrum. En tillbyggnad har tillförts huvudbyggnaden för ytterligare utrymmen av tre rum. Med oinredd källare ges extra utrymmen av tvättstuga. pannrum och förrådsutrymmen. Med egen bastu, bad och dusch i källarplan ges en dimension ytterligare. På övre plan är den privata delen förlagd med sovrum och flera bra förrådsutrymmen. Övre plan har även en lättillgänglig helkaklad wc samt praktisk balkong. Med egen inglasad altan ges extra utrymme för många sköna och avkopplande stunder. Med extra byggnad av friliggande garage med bra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap i bakkant blir boendet komplett. Viktigt att nämna är närheten till skola, förskola samt flertalet andra fina och närliggande faciliteter, får fastigheten därför mycket bra placering. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration