Västra Fåglabäcksvägen 35

Västra Fåglabäcksvägen 35

Slutpris

1 700 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Västra Fåglabäcksvägen 35


Slutpris
1 700 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Villa i strategiskt och centralt läge med genomtänkt planlösning!

Strategisk centralt belägen villa på 1 1/2-plan med källare. Här ges bra utrymmen av bo- och biytor med genomtänkt planlösning. Ett funktionellt och trivsamt boende för den något större familjen med totalt åtta rum och kök varav hela fem sovrum. En tillbyggnad har tillförts huvudbyggnaden för ytterligare utrymmen av tre rum. Med oinredd källare ges extra utrymmen av tvättstuga. pannrum och förrådsutrymmen. Med egen bastu, bad och dusch i källarplan ges en dimension ytterligare. På övre plan är den privata delen förlagd med sovrum och flera bra förrådsutrymmen. Övre plan har även en lättillgänglig helkaklad wc samt praktisk balkong. Med egen inglasad altan ges extra utrymme för många sköna och avkopplande stunder. Med extra byggnad av friliggande garage med bra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap i bakkant blir boendet komplett. Viktigt att nämna är närheten till skola, förskola samt flertalet andra fina och närliggande faciliteter, får fastigheten därför mycket bra placering. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
155/64 kvm
Driftkostnad
27 213 kr/år
Tomtarea
1 038 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.