Västra Järnvägsgatan 119 / Smålandsstenar / Gislaved

Bostadsrätt i fint skick på Strandsnäs!

Boarea
106 kvm
Avgift
6 390 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på västra järnvägsgatan såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Smålandsstenar samt även på västra järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smålandsstenar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och trivsam bostadsrätt i två plan med bra läge i området nära till Hörsjöbadet och friluftsområde med tennis- samt padelbana. Boendet erbjuder tre sovrum, två badrum, tvättstuga, hemtrevligt kök och fint vardagsrum. Liten trädgårdstäppa och uteplats med marksten. Separat förråd på tomten och garage i intilliggande gemensam länga. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.