Huskvarnavägen 16 / Tenhult / Jönköping

Slutpris
1 925 000 kr
Referensnummer
159 553
Boarea/biarea
140/120 kvm
Driftkostnad
37 995 kr/år
Tomtarea
2 314 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Huskvarnavägen 16 såldes av oss 2014-01-21. Se alla våra försäljningar i Tenhult

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tenhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig villa i 1 ½ plan med källare som genomgått tilltalande renoveringar av bla två smakfulla duschrum, stort kök med golvvärme, ny asfalterad uppfart samt ytskikten på övre plan. Huset har en ljus och rymlig planlösning med ett luftigt vardagsrum med öppen spis, stora sovrum, en gillestuga med en öppen spis, bergvärme samt garage i källaren. Tomten erbjuder en härlig variation från trädgårdstomt till naturtomt där man kan plocka lingon, blåbär och svamp. Till Jönköping tar det ca 15 minuter med bil vilket ger god kommunikationsmöjlighet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.