Grimmestorp Fridsborg 1 / Tranås

Slutpris
495 000 kr
Referensnummer
151 074
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
27 884 kr/år
Tomtarea
916 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Grimmestorp Fridsborg 1 såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Tranås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grimmestorp Fridsborg 1 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du också bo i ett rött hus med vita knutar i den småländska idyllen utanför samhället i Linderås! Då har vi ett riktigt trevligt boende för dig med lantligt och luftigt läge men ändå med skogen runt knuten. Närhet till skola 1-5 och förskola i Linderås samt att skolbussen går förbi utanför dörren om man har äldre barn som går i Tranås gör att boendet blir optimalt för familjen. Helt enkelt ett hus att trivas i. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.