Blåbärsvägen 3 / Rörstorp / Värnamo

Stor och rymlig trerumslägenhet med halvtrappa upp!

Slutpris
680 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 640 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåbärsvägen såldes av oss 2019-11-10. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Blåbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På omtyckta och trivsamma Rörstorp ligger denna lägenhet om tre rum och kök. Trots visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en stor, rymlig och trivsam lägenhet med härlig rymd, fint ljusinsläpp, lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. Här finns stor potential för dig som vill skapa ett riktigt trivsamt hem från ett bra utgångsläge!

Brf Rörestorpshus Nr 1 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4.640 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

På Blåbärsvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närhet till matbutiker, skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk och vårdcentral.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rörstorp

Rörstorp är ett lugnt och populärt bostadsområde i Värnamos sydöstra del. Området är fördelat över villor, bostadsrätter och radhus. Tack vare sin närhet till affärer, skolor, natur och centrum passar det till människor i alla åldrar.

Affärer

På promenadavstånd hittar man mataffärerna Ica Kvantum och Coop.

Motion

För den som vill promenera eller motionera utomhus finns det gångväg i trevlig miljö till som såväl Vandalorum som Osudden med badplats.

Kommunikation

Lokal busstrafik.

Skolor

Förskolorna: Renfanan och Nyfiken Rörstorpsskolan, årskurs 1-5 Apladalsskolan, årskurs 6-9

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.