Smultronvägen 8 / Rörstorp / Värnamo

Optimalt planerad och insynsskyddad lägenhet med lugnt och trevligt läge!

Slutpris
460 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 528 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smultronvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Smultronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad lägenhet på första plan i riktigt bra skick. En modern etta med fina ytskikt, modern utrustning och smarta förvaringslösningar. Här saknas inget! 

Brf Rörestorpshus Nr 1 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2.528 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

På Smultronvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närhet till matbutiker, skola, förskola, vackra promenadstråk och vårdcentral.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.