Sandlandet 22 / Sandlandet / Vetlanda

En pärla i Sandlandet!

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
117 828
Boarea
80 kvm
Tomtarea
1 217 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1½ plans villa/fritidshus
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sandlandet 22 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Vetlanda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandlandet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och välskött mindre villa/fritidshus i 1½-plan på vackert belägen välarronderad sjötomt vid Lillsjön/Grumlan. Söderläge med mycket barn- och badvänlig strand. Egen brygga från vilken man kan göra härliga båt- och fisketurer över hela sjön. Storslagen utsikt över sjö och natur. Området innehåller både permanentboende och fritidshus och är granne med friluftsområde med flera joggingspår. Skidspår på vintern. Restaurang och golfbana i Östanå når man lätt med båt, promenad, cykel eller bil. Avstånd till Vetlanda centrum är ca 4 km, förskola ca 1,5 km och skola i Bäckseda ca 2,6 km. Emån passerar genom Grumlan och bildar bl a naturskyddsområdet Illharjen nedströms Lillsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.