Sök Meny
Såld

Västervik / Ankarsrum / Tätvik

Enskilt läge intill sjö

Med sitt enskilda läge vid Tätsjön är denna fastighet ett riktigt smultronställe. Huset, 4 rum och kök, som är vinterbonat passar både till åretruntboende och som fritidsbostad. På husets gavel mot väster är en cirka 30 kvm stor altan belägen, under en motordriven markis. Trädgården har flera fruktträd och trädgårdsland där man kan odla egna grönsaker. Uppvärmningen sker med en luft - luftvärmepump och dels en kökspanna för vedeldning. Vattnet tas från en borrad brunn med bra kvalitet. Avloppet går till en trekammarbrunn, där Kommunen har lämnat föreläggande om åtgärder. En offert på dessa åtgärder har erhållits, som även är lämnad till Kommunen för godkännande. Fastighetens samtliga hus är välskötta och har hela tegeltak. Gäststugan består av ett rum och har en öppen spis. Uthuset på totalt cirka 100 kvm har förråd, vedförråd, verkstadsdel samt ett litet utedass.
Tätsjön som för övrigt är 82 meter på sitt djupaste ställe ligger i nära anslutning till tomten. Det finns servitut på bryggan.

Sponsrade länkar
Västervik / Ankarsrum
Tätvik
Slutpris: 900 000 kr
Boarea/biarea: 81/5 kvm
Tomtarea: 5 831 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Kalmar / Ankarsrum