Tätvik / Ankarsrum / Västervik

Enskilt läge intill sjö

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
81/5 kvm
Tomtarea
5 831 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Tätvik såldes av oss 2017-07-21. Se alla våra försäljningar i Ankarsrum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ankarsrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med sitt enskilda läge vid Tätsjön är denna fastighet ett riktigt smultronställe. Huset, 4 rum och kök, som är vinterbonat passar både till åretruntboende och som fritidsbostad. På husets gavel mot väster är en cirka 30 kvm stor altan belägen, under en motordriven markis. Trädgården har flera fruktträd och trädgårdsland där man kan odla egna grönsaker. Uppvärmningen sker med en luft - luftvärmepump och dels en kökspanna för vedeldning. Vattnet tas från en borrad brunn med bra kvalitet. Avloppet går till en trekammarbrunn, där Kommunen har lämnat föreläggande om åtgärder. En offert på dessa åtgärder har erhållits, som även är lämnad till Kommunen för godkännande. Fastighetens samtliga hus är välskötta och har hela tegeltak. Gäststugan består av ett rum och har en öppen spis. Uthuset på totalt cirka 100 kvm har förråd, vedförråd, verkstadsdel samt ett litet utedass.
Tätsjön som för övrigt är 82 meter på sitt djupaste ställe ligger i nära anslutning till tomten. Det finns servitut på bryggan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration