Kungsvägen 16

Kungsvägen 16

Slutpris

675 000 kr


Ankarsrum— Västervik

Kungsvägen 16


Slutpris
675 000 kr

Ankarsrum— Västervik

Ombonad 30-talsvilla nära badplats

Denna trevliga och ombonade villa med sin spännande tomt ligger endast en dryg kilometer från butik, förskola, skola och ca. 400 m från en fin badplats. På entréplan finns en entréhall med plats för ytterkläder, trappa till övervåningen och bakom dörr trapp till källare. Luftigt arbetskök med spis/fläkt, fristående kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och gott om förvaring. Badrum med dusch, WC och inbyggt handfat med skåp och förvaring. Ljust stort vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp. Braskamin för både extra värme och mys. En trappa upp hittar vi övre hall med utgång till balkong i sydost, ett sovrum i sydväst och förråd i kattvind och ett sovrum i nordost även detta med förråd i kattvind. Villan har genomgående fräscha ytskikt i ljusa färger. I källaren finns bl a tvättstuga, pannrum, förråd och ett stort arbetsrum med gott om arbetsyta och utgång till trädgård och garage.

Isolerat stort garage som värms med luftvärmepump, ett uthus idag inrett som ateljé och ett uthus med inrett gästrum, samt förvaringsbodar.

Skiftande lättskött tomt med uteplatser och lekytor.


Boarea/biarea
82/35 kvm
Driftkostnad
31 040 kr/år
Tomtarea
1 533 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.