Ragnabovägen 9

Ragnabovägen 9


Bergkvara— Torsås

Ragnabovägen 9Bergkvara— Torsås

Skapa ditt drömhem i Bergkvara!

Välkommen till ditt framtida hem på en lugn gata i Bergkvara. Här erbjuds en spännande möjlighet att skapa och anpassa ditt boende precis som du önskar. Detta bostadshus är den perfekta kanvasen för renovering och utformning av ditt drömhem eller fritidsboende.

På entréplanet möts du av en rad funktionella utrymmen. Här finner du ett badrum, en tvättstuga med utgång till uterum, samt ett stort kök med en köksö och gott om plats för en stor matgrupp. Här finner du även en av husets uppvärmningskälla - en luft-luft värmepump. Det angränsande vardagsrummet har en utmärk storlek för dig att sätta din egen prägel. Kakelugnen i vardagsrummet kommer också bidra till den känslan.

Trappan upp tar dig till övervåningen, där du möts av ett allrum med spotlights i taket och med utgång till en balkong. Här finns också ett sovrum och ett badrum.

Denna fastighet i Bergkvara ger dig möjligheten att skapa ditt drömboende. Med din genomtänkta renovering och personliga touch kan du forma detta hem efter dina behov och önskemål.

Huset ligger på en lugn gata i Bergkvara med en trädgård om 1 157 kvm. Det finns ett äldre utehus med garage på tomten.

I Bergkvara finns flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret.
Endast ca 5 km bort så finns Torsås som kan erbjuda full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m.
För dig som jobbar på annan ort finns det goda kommunikationer med både buss men också med bil där du snabbt kommer ut på E22:an ca 35 min till båda Kalmar i norr och Karlskrona i Söder.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Boarea/biarea
89/5 kvm
Driftkostnad
36 876 kr/år
Tomtarea
1 157 kvm
Rum
3 rum
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Ragnabovägen såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Ragnabovägen.

Boka värdering
Ronja Issau
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2
Emil Borgemo
Assisterande mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad