Sök Meny
Såld

Västervik / Blankaholm - Solstadström / Solstadström Bälö 1

Vägkrog med bränslemack intill E 22:an

Utvecklingsbar vägkrog och bränslemack. Skyltläge i direkt anslutning till E 22:an, ca 11 mil norr om Kalmar och ca 3 mil söder om Västervik ger ett utmärkt säljläge. Stor parkering med plats för såväl bussar, lastbilar och bilar. Vägkrogens läge lämpar sig väl för att ta emot exempelvis turistbussar som färdas på E 22.an. Bostadsdelen används nu som komplement till restaurangrörelsen, men kan med enkla medel göras om och användas till rumsuthyrning. Alternativt kan en köpare använda våningen som bostad. Närheten till havet och södra Tjust skärgård samt Misterhults skärgård är ytterligare en möjlighet för företaget att utvecklas.

Sponsrade länkar
Västervik / Blankaholm / Solstadström
Solstadström Bälö 1
Slutpris: 840 000 kr
Boarea: 96 kvm
Tomtarea: 3664 kvm
Såld: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Kalmar / Blankaholm / Solstadström Bälö
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!