Mörtforsvägen 6 / Mörtfors / Fårbo / Oskarshamn

Rymligt hus i Mörtfors

Slutpris
650 000 kr
Boarea/biarea
160/78 kvm
Driftkostnad
45 204 kr/år
Tomtarea
893 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Mörtfors Mörtforsvägen såldes av oss 2018-09-13. Se alla våra försäljningar i Fårbo samt även på Mörtfors Mörtforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mörtfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du ett hus med stor boyta och lantligt läge? Detta hus har stor potential och passar utmärkt för den stora familjen. Huset har två plan, varav varje plan har hall, kök, badrum, två sovrum och vardagsrum. Därav finns goda möjligheter att nyttja huset som som två lägenheter. I källarplan finns bl.a. pannrum, matkällare, verkstad och badrum. Fiber genom fiberförening. Fin badplats i området med både omklädningsrum, sandstrand och badbrygga. Bra förbindelser via E22 både till Oskarshamn (ca 25 min) och Västervik (ca 30 min). 10-15 min bort når du Misterhults fantastiska skärgård med omkring 2000 öar, berömd för sina vackra vyer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.