Misterhultsvägen 24A / Misterhult / Figeholm / Oskarshamn

Välbevarat 1800-tals hus i Misterhult

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
ca 157/14 kvm
Driftkostnad
28 923 kr/år
Totalareal
3 666 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på misterhultsvägen såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Figeholm samt även på misterhultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Misterhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gå in i denna tvåplansvilla och möts av ett charmigt och karaktärsfullt hem med kakelugn, vackra golv, härlig atmosfär och vackert ljusinsläpp. Vidare erbjuds du här ett välbevarat boende med stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och fönster i flera väderstreck.

Huset består bland annat av ett trivsamt och rymligt vardagsrum, ett stort, praktiskt och fräscht kök, två badrum samt två-fyra sovrum. De ytskikt som tapetserats om senaste året följer Coloramas kollektion "Gammalsvenska", allt för att behålla husets karaktär och äldre stil.

Huset står på en stor, rogivande och trevlig trädgårdstomt med bärbuskar, syrénhäckar som skyddar mot insyn, vackra björkar, visthusbod, växthus och jordkällare.

I Misterhult är det lätt att trivas och läget på Misterhultsvägen är briljant. Här bor du naturnära med Misterhults naturreservat och Götemaren badplats på bekvämt avstånd. I området finns förskola, skola, lekplats och vackra promenadstråk, perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration