Misterhultsvägen 24A / Misterhult / Figeholm / Oskarshamn

Välbevarat 1800-tals hus i Misterhult

Slutpris
800 000 kr
Boarea/biarea
ca 157/14 kvm
Driftkostnad
28 923 kr/år
Tomtarea
3 666 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på misterhultsvägen såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Figeholm samt även på misterhultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Misterhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gå in i denna tvåplansvilla och möts av ett charmigt och karaktärsfullt hem med kakelugn, vackra golv, härlig atmosfär och vackert ljusinsläpp. Vidare erbjuds du här ett välbevarat boende med stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och fönster i flera väderstreck.

Huset består bland annat av ett trivsamt och rymligt vardagsrum, ett stort, praktiskt och fräscht kök, två badrum samt två-fyra sovrum. De ytskikt som tapetserats om senaste året följer Coloramas kollektion "Gammalsvenska", allt för att behålla husets karaktär och äldre stil.

Huset står på en stor, rogivande och trevlig trädgårdstomt med bärbuskar, syrénhäckar som skyddar mot insyn, vackra björkar, visthusbod, växthus och jordkällare.

I Misterhult är det lätt att trivas och läget på Misterhultsvägen är briljant. Här bor du naturnära med Misterhults naturreservat och Götemaren badplats på bekvämt avstånd. I området finns förskola, skola, lekplats och vackra promenadstråk, perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Misterhult

Naturskönt litet samhälle med närhet till naturreservat och skärgård och drygt 2000 öar. Trakten är rik på fornlämningar.

Nöje och shopping

I Figeholm ca 15 minuter bilresa bort , finner du både affärer samt restauranger.

Fritid och Sport

Är man sugen på bad sommartid finns badplatsen "Götemaren". Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.Dragsskärsbadet med både klippbad och sandstrand samt handikappsbad ca 20 min bilresa. I Figeholm utanför Misterhult finns golfbana samt småbåtshamn med segelbåtsdjup. Bredviken, Figeholm Badplatsen ligger vid en camping, i vacker skärgårdsnatur med stora gräsytor, hopptorn och sandstrand. Bredviken sköts i samarbete med Figeholm Konferens.

Kommunikation

Till Misterhult tar du dig med bil.

Familjeliv

Misterhults skola är en liten lantlig, kust- och skärgårdsnära friskola. Skolan ligger i byn Misterhult som är belägen mellan tätorterna Oskarshamn och Västervik i Östligaste Småland. Verksamheten består av förskola, förskoleklass, grundskola upp till åk 6 och fritidshem. I Fårbo en bit ifrån Misterhult mot Oskarhamn finns grundskola 3-6.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.