Backsippevägen 1F

Backsippevägen 1F

Slutpris

585 000 kr


Högsby

Backsippevägen 1F


Slutpris
585 000 kr

Högsby

Trivsam bostadsrätt med två egna uteplatser!

Välkommen till den populära föreningen Oden och denna fina trerums bostad. Här bor man med allt på ett plan med närhet till både centrum och natur. I bostaden är det enhetligt golv och samtliga ytskikt är i en fräsch och modern nyans.

Planlösningen är smart planerad och erbjuder generösa sällskapsytor. Här umgås ni i det stilsäkert inredda köket som tack vare ett burspråk får ett vackert naturligt ljusinsläpp, eller den rymliga vardagsrumsdelen, som har ett trevlig glasparti mot husets baksida. Från detta rum når du en av bostadens uteplatser. Bostaden har två rymliga sovrum, ett badrum och en tvättstuga. Förutom de två härlig uteplatserna och en bostad med bra sociala ytor, finns det gott om förvaringsmöjligheter både inne i bostaden samt i det tillhörande förrådet.

Här bor du i samhället Högsby som är ett levande samhälle med en bygata där det finns bland annat café, restaurang, blomsteraffär, smyckesbutik och frisörsalonger. Du har även två välsorterade livsmedelsaffärer, systembolag, postservice, tandläkare och vårdcentral. Fröviskolan erbjuder klasser F-9. För den som pendlar finns goda förbindelser med både med tåg och buss.

Är du mer intresserad av denna bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen och visning!


Boarea
71.6 kvm
Avgift
4 903 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-01-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.