Tättövägen 2 / Loftahammar - Tättö / Loftahammar / Västervik

Utsikten, Havskontakten och naturtomten!

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
160 365
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
10 000 kr/år
Tomtarea
1 324 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tättövägen 2 såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Loftahammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Loftahammar - Tättö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

6 - 7 m över och ca 25 m till havet på en kravlöst omvårdad naturtomt där du kan grilla kotletterna på det insynsskyddade soldäcket i bara "kallingarna" och krypa in under det korrugerade plasttaket vid regn. Blir du trött av att "lapa" sol i solstolarna kan du blicka ut mot livet på Vivassens vatten och båtarna. Du kan även motionera ut till Tättö Havsbad och ev. inta en middag eller lunch eller ta en promenad in til Loftahammar och "känna pulsen" lite mer centralt. Vid majbrasebålet med efterföljande fyrverkeri har du "första parkett"!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.