Björklundsgatan 3A / Marieborg / Västervik

1:a Marieborg

Slutpris
325 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
1 950 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björklundsgatan såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Björklundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en etta med låg månadsavgift inte långt från Västerviks centrum? Denna etta har en hall med bra förvaring i form av inbyggda garderober, ett fräscht helkaklat badrum med dusch, kök med plats för matgrupp och ett stort rum med sovalkov, vilket gör det lätt att skärma av sängen från övriga rummet. I avgiften ingår bl.a. el, 250 Mbit/s fiber samt TV-kanaler. Förråd samt matkällare hör till lägenheten. Garage och p-platser finns att hyra, separat kö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.