Silurkroken 42

Silurkroken 42

Slutpris

2 150 000 kr


Kvännaren— Västervik

Silurkroken 42


Slutpris
2 150 000 kr

Kvännaren— Västervik

Villa i populära & barnvänliga Kvännaren

Välkommen till Kvännaren och detta väldisponerade hus på Silurkroken med inredd vind. Huset har 3 rum och kök, men kan erbjuda upp till 5 sovrum.

I detta hus får du ett välplanerat boende med stora sällskapsytor som gjorda för umgänge. Huset känns både fräscht och hemtrevligt. I entréplan finns kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp har vinden inretts med två sovrum, badrum, bastu och klädkammare.

Här ingår en friköpt tomt som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets takbeklädda och insynsskyddade altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. På tomten finns även ett rymligt garage med förrådsdel och eldriven port.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Kvännarens hjärta. Huset är beläget på återvändsgata med lite trafik. Förskola och skola finns inom gångavstånd. Områdets lekplats ligger precis utanför huset och motionsspår och badsjö finns en kort promenad bort. Dessutom har man både Västerviks centrum och Ljunghedens handelsområde en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Silurkroken!


Boarea/biarea
86/150 kvm
Driftkostnad
30 505 kr/år
Tomtarea
524 kvm
Rum
3 rum (2-5 sovrum)
Såld
2019-12-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.