Oskarshamnsvägen 19 / Tuna / Vimmerby

Stort och ståtligt boende i trivsamma Tuna

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
240/120 kvm
Driftkostnad
43 700 kr/år
Tomtarea
1 362 kvm
Rum
6 rum (4-8 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på oskarshamnsvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Vimmerby samt även på oskarshamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sexrumsvilla om 240 kvadratmeter, belägen centralt i trivsamma Tuna. Det här är ett stort och ståtligt boende med gott om plats för den stora familjen, eller er som vill ha ett generationsboende. Huset erbjuder stora sällskapsytor, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter.

Här hittar du bland annat ett stort, fräscht och praktiskt kök med vedspis, ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum samt fyra sovrum som kan delas av och bli fler vid behov. Utöver dessa rum har bostaden två badrum och en gästtoalett, varav det ena badrummet är renoverat. Huset har nymålad fasat, fiber indraget samt bergvärmepump installerad.

Huset står på en stor tomt med bärbuskar, blombuskar, fruktträd och odlingslådor. På tomten finns även ett uthus med både garage, verkstad, förråd och inredningsbart loft.

Här i Tuna bor du i trivsamma kvarter. Mataffär ligger bara ett stenkast bort och elljusspår når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis förskola, skola, busshållplats och fina grönområden. Kort och gott ett optimalt hus och för en stor familj eller varför inte dig som är egenföretagare?

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tuna

I Tuna är det lätt att trivas. Här finner du det mesta du kan tänkas behöva, såsom mataffär med postombud, apoteksombud och systembolagsombud, bank, bensinstation och miljöstation. Badmöjligheter i närliggande sjöar som Gränssjön och Tunasjön.

Nöje

Tuna har närhet både till Virum Älgpark och Astrid Lindgrens Värld.

Fritid

Ellljusspåret är 2,1 km långt och sköts av IFK Tuna. Tennisplanen vid Tuna skola får nyttjas fritt.

Kommunikation

Bra bussförbindelser.

Familjeliv

Junibackens förskola har barn inskrivna i åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger i ett lugnt område med närhet till skog och natur. Tuna skola har elever från förskoleklass upp till årskurs 6 i åldersblandade grupper. Skolgården har bland annat fotbollsplan, volleybollplan, tennis och isbana. Skolan har också nära till natur och elljusspår.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.