Oskarshamnsvägen 19

Oskarshamnsvägen 19

Slutpris

995 000 kr


Tuna— Vimmerby

Oskarshamnsvägen 19


Slutpris
995 000 kr

Tuna— Vimmerby

Stort och ståtligt boende i trivsamma Tuna

Välkommen till en sexrumsvilla om 240 kvadratmeter, belägen centralt i trivsamma Tuna. Det här är ett stort och ståtligt boende med gott om plats för den stora familjen, eller er som vill ha ett generationsboende. Huset erbjuder stora sällskapsytor, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter.

Här hittar du bland annat ett stort, fräscht och praktiskt kök med vedspis, ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum samt fyra sovrum som kan delas av och bli fler vid behov. Utöver dessa rum har bostaden två badrum och en gästtoalett, varav det ena badrummet är renoverat. Huset har nymålad fasat, fiber indraget samt bergvärmepump installerad.

Huset står på en stor tomt med bärbuskar, blombuskar, fruktträd och odlingslådor. På tomten finns även ett uthus med både garage, verkstad, förråd och inredningsbart loft.

Här i Tuna bor du i trivsamma kvarter. Mataffär ligger bara ett stenkast bort och elljusspår når du enkelt och bekvämt till fots. Självklart finns även närheten till exempelvis förskola, skola, busshållplats och fina grönområden. Kort och gott ett optimalt hus och för en stor familj eller varför inte dig som är egenföretagare?

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
240/120 kvm
Driftkostnad
43 700 kr/år
Tomtarea
1 362 kvm
Rum
6 rum (4-8 sovrum)
Såld
2019-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.