Andersvägen 5 / Gammelstad / Luleå

Slutpris
2 830 000 kr
Boarea/biarea
132/49 kvm
Driftkostnad
39 088 kr/år
Tomtarea
820 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på andersvägen såldes av oss 2018-11-23. Se alla våra försäljningar i Gammelstad samt även på andersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gammelstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jättefint hus med jättefint läge, planlösningen är trivsam som bara den, ljus, öppen, luftig med mycket space. 1 ½ plans villa med fint läge i trevligt, äldre kvarter och med viss utsikt ner mot Luleå älv. Villan är byggd ursprungligen 1958 och är idag i modernt, fint skick med mycket fräsch bostadsyta som t ex ombyggt rymligt kök men fräsch inredning och rymligt vardagsrum med hel vägg fönster, utsikt över tomten ner mot älven. Fina detaljer som i vardagsrum med helvit tegelvägg & murad öppen spis i dess mitt. Nytt och fräscht kök i vitt med varmröd mosaik som stänkskydd med bra plats för både stort matbord och kökssoffa samt massor av förvaring och fina arbetsytor. Vidbyggd ekonomidel med tillbyggt, stort förråd samt fräsch helkaklad tvättstuga med bastu & dusch. Plan solig gräsmattetomt med fri sikt och granne med öppet grönområde, uteplats samt det mesta av tomten som ligger i bästa söder-/ sydvästläge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.