Andersvägen 5

Andersvägen 5

Slutpris

2 830 000 kr


Gammelstad— Luleå

Andersvägen 5


Slutpris
2 830 000 kr

Gammelstad— Luleå

Jättefint hus med jättefint läge, planlösningen är trivsam som bara den, ljus, öppen, luftig med mycket space. 1 ½ plans villa med fint läge i trevligt, äldre kvarter och med viss utsikt ner mot Luleå älv. Villan är byggd ursprungligen 1958 och är idag i modernt, fint skick med mycket fräsch bostadsyta som t ex ombyggt rymligt kök men fräsch inredning och rymligt vardagsrum med hel vägg fönster, utsikt över tomten ner mot älven. Fina detaljer som i vardagsrum med helvit tegelvägg & murad öppen spis i dess mitt. Nytt och fräscht kök i vitt med varmröd mosaik som stänkskydd med bra plats för både stort matbord och kökssoffa samt massor av förvaring och fina arbetsytor. Vidbyggd ekonomidel med tillbyggt, stort förråd samt fräsch helkaklad tvättstuga med bastu & dusch. Plan solig gräsmattetomt med fri sikt och granne med öppet grönområde, uteplats samt det mesta av tomten som ligger i bästa söder-/ sydvästläge.


Boarea/biarea
132/49 kvm
Driftkostnad
39 088 kr/år
Tomtarea
820 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.