Hedenslundsvägen 5

Hedenslundsvägen 5

Slutpris

3 500 000 kr


Gammelstad— Luleå

Hedenslundsvägen 5


Slutpris
3 500 000 kr

Gammelstad— Luleå

Luftig enplans villa i Kyrkbyn

Enplans villa i lugnt, familjevänligt villakvarter i fina Kyrkbyn!

Letar du efter något riktigt hemtrevligt där det ändå finns utrymme för att umgås och där sovrum är spridda i boytan för egen avskildhet, då kan det här vara något för dig.

Luftig villa 153 m² fördelad på 6 r.o.k med massor av ljusinsläpp! Fina sällskapsytor som stort vardagsrum med braskamin, hela 37,5 m² inkl "läshörnan" i anslutning, fönster längs hela långväggen, utsikt över den trevliga tomten.
Arbetskök med rymlig matplats intill, 5 möjliga sovrum, badrum med hörnbadkar samt separat dusch i tvättstuga, separat WC.

Här ryms den större barnfamiljen för kvalitativ hemmavaro med möjlighet att umgås så mycket man vill men också få avskildhet för lugn och ro.

Tomten är på 974 m², gräsmattetomt och planteringar runt om som avskiljer mot grannar. Stor härlig trädäckad altan på dryga 60 m² förgyller tillvaron sommartid.
Grusad infart som ger plats för ett par bilar, även husbilen kan få plats intill vidbyggt garage om behov finns.

Kyrkbyn - Gammelstads kyrkstad är en del av Luleås ursprung, vacker bygd med röda små kyrkstugor och den medeltida, pampiga kyrkan intill torget. I området runt omkring finns blandad bebyggelse med mindre flerbostadshus och villakvarter.
Restauranger, butiker och det populära friluftsmuseet Hägnan. I Gammelstad finns bland annat skola, förskola, livsmedelsbutik, badhus m.m. Dessutom har du närhet till Storhedens handelsområde och bra kommunikationer till Luleås stadskärna.


Boarea/biarea
153/22 kvm
Driftkostnad
39 856 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.