Jordbrogränd 177 / Kyrkbyn / Gammelstad / Gammelstad / Luleå

Slutpris
65 000 kr
Driftkostnad
1 567 kr/år
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Jordbrogränd såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Gammelstad samt även på Jordbrogränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kyrkbyn / Gammelstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kyrkstuga mitt i myllret av kyrkstugor, pittoreskt och mysigt med de små, smala vägarna runt om. Här lever man i världsarvets atmosfär med många besökare och glada grannar. Stugan är en delad stuga med gemensam ingång till förstugan och egen ingång till sin storstuga som består av ett rum på ca 10-15 m². El, ej vatten. Fint trägolv, panelinnertak och tapet som passar miljön. Möblemang ingår i köp, soffa, köksbord, skåp mm. På området finns servicehus utplacerat på flera ställen där man har tillgång till diskrum och separat dam / herrtoalett.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.