Tallvägen 28

Tallvägen 28

Slutpris

2 500 000 kr


Gammelstad— Luleå

Tallvägen 28


Slutpris
2 500 000 kr

Gammelstad— Luleå

Enplans villa med källare i Gammelstad

Här erbjuds ett inbjudande och hemtrevligt hus i genomgående fint skick. Ett ljust boende i två plan med fint ljusinsläpp, behagliga färgval och öppen spis. Bostaden har dessutom härlig atmosfär, sociala ytor och fräscha ytskikt.

Huset är beläget på en rogivande, barnvänlig och öppen trädgårdstomt med välskött gräsmatta, stora gräsytor, soligt sydvästläge, uthus och många soltimmar. Här finns också ett extra stort vidbyggt enbilsgarage med arbetsyta samt avdelat rymligt snickarrum, goda förvaringsmöjligheter och eluttag. Tre rum och luftigt kök idag samt extra rum i källaren med murad öppen spis. Välskött äldre villa, ljust inrett och med både nytt yttertak, nya treglasfönster, fjärrvärme mm.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Gammelstads hjärta. Älven ligger inom gångavstånd och områdets centrum finns en kort promenad bort. Dessutom har man Storhedens handelsområde samt Sunderby sjukhus en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen till Tallvägen! (OBS! Endast förbokade visningar)


Boarea/biarea
87/87 kvm
Driftkostnad
32 726 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.