Lassbyn 216 / Lassbyn / Gunnarsbyn

Norrbottensgård

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
95 kvm
Driftkostnad
6 257 kr/år
Tomtarea
1.2 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på lassbyn såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Gunnarsbyn samt även på lassbyn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lassbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik gård i Lassbyn! 1,2 ha som sträcker sig ner till Råneälven! Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett anrikt boende vars trevliga atmosfär gör att man trivs redan när man öppnar ytterdörren. Den generösa takhöjden bidrar till en luftig och härlig känsla i bostaden.

Det första som möter dig i huset är en stor och praktisk hall med två platsbyggda garderober och en hatthylla. Längre in finns ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, öppen spis, vacker utsikt, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, socialt och trevligt kök. 3 sovrum, badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Huset är beläget på en stor och härlig trädgårdstomt som sträcker sig ända ner till Råneälven där båtlänning finns. Vackra björkar och stora gräsytor. Här finns även en trevlig gäststuga (fd bagarsuga) med öppen spis och sovloft samt en äldre ladugård i vinkel med bra förvaring och plats för maskiner och verktyg (varmbonat "hobbyrum" med vedeldning). Härbre och 2 lador.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.