Lassbyn 216

Lassbyn 216

Slutpris

1 495 000 kr


Lassbyn— Gunnarsbyn

Lassbyn 216


Slutpris
1 495 000 kr

Lassbyn— Gunnarsbyn

Norrbottensgård

Unik gård i Lassbyn! 1,2 ha som sträcker sig ner till Råneälven! Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett anrikt boende vars trevliga atmosfär gör att man trivs redan när man öppnar ytterdörren. Den generösa takhöjden bidrar till en luftig och härlig känsla i bostaden.

Det första som möter dig i huset är en stor och praktisk hall med två platsbyggda garderober och en hatthylla. Längre in finns ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, öppen spis, vacker utsikt, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, socialt och trevligt kök. 3 sovrum, badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Huset är beläget på en stor och härlig trädgårdstomt som sträcker sig ända ner till Råneälven där båtlänning finns. Vackra björkar och stora gräsytor. Här finns även en trevlig gäststuga (fd bagarsuga) med öppen spis och sovloft samt en äldre ladugård i vinkel med bra förvaring och plats för maskiner och verktyg (varmbonat "hobbyrum" med vedeldning). Härbre och 2 lador.


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
6 257 kr/år
Tomtarea
1.2249 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.