Soldatvägen 65 / Höglandsnäs / Hortlax / Piteå

Chans att skapa ditt drömhem!

Slutpris
430 000 kr
Boarea/biarea
89/21 kvm
Driftkostnad
37 042 kr/år
Totalareal
915 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna villa på soldatvägen såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Hortlax samt även på soldatvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höglandsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Soldatvägen 65 finns nu chansen att utforma hemmet du alltid velat bo i! Detta hus är karaktärsfullt, charmigt och insynsskyddat och har vindsförråd som går att utforma till tv-rum eller fler sovrum och fönster i flera väderstreck. Med lite kärlek innebär det möjligheten att skapa något helt nytt och unikt från grunden, och därmed påverka materialval, utrustning och mycket mer.

Här välkomnas vi av en funktionell, öppen och praktisk hall, och efter det finner vi ett funktionellt, praktiskt och äldre kök med ljusa väggar och ljust golv och plastmatta. Vidare finns här ett trivsamt vardagsrum med fönster åt två håll och naturlig plats för soffa och soffbord. Huset har två sovrum och ett litet men funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp.

Huset står på en lummig och trevlig hörntomt med en vacker häck som skyddar mot insyn.

Vid Höglandsnäs/Hortlax bor man naturnära och trevligt med Piteälven på bekvämt gångavstånd. Nästan lika enkelt och snabbt tar du dig till Hästgårdar och Hortlax centrum med bara en kortare cykeltur är du där!

Välkommen på visning av denna fastighet som är väl värd en liten omväg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.