Bunäsuddvägen 292 / Jävre / Jävrebyn / Piteå

En oslipad diamant nära havet

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
87 kvm
Driftkostnad
17 085 kr/år
Totalareal
1 548 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bunäsuddvägen såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Jävrebyn samt även på Bunäsuddvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jävre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta fritidshus endast 10 år gammalt byggt av Villa Varm har potential dels för den som vill ha ett fritidshus året runt med ett fantastiskt läge nära havet, men också för den som önskar ett permanent boende i avkopplande miljö. En fantastisk utsikt från allrumsfönstret som ständigt skiftar utseende beroende på årstiden. Här kan man gå ner till stranden, höra vatten klucka mot stenpiren, fåglarna kvittra eller kanske gå en kort promenad till en fin badplats och ta sig ett svalkande dopp i sommarvärmen. Ja detta fritidshus/enplansvilla ligger efter Bunäsuddsvägen i Jävre. Under sommartid kan man ta cykeln ner till fyren och fika eller äta en matbit med god dryck eller kanske åka in till Jävrekvarn eller varför inte åka och dra upp en fisk vid Jävre fiskecamp. I Jävre finns dessutom en butik med bensinstation samt en restaurang. Under kalla vinterkvällar värmer en brasa i kaminen samt ger en härlig mysfaktor. Fastigheten är luftig där kök/allrum har en öppen planlösning.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration