Bunäsuddvägen 292

Bunäsuddvägen 292

Slutpris

2 000 000 kr


Jävre— Jävrebyn— Piteå

Bunäsuddvägen 292


Slutpris
2 000 000 kr

Jävre— Jävrebyn— Piteå

En oslipad diamant nära havet

Detta fritidshus endast 10 år gammalt byggt av Villa Varm har potential dels för den som vill ha ett fritidshus året runt med ett fantastiskt läge nära havet, men också för den som önskar ett permanent boende i avkopplande miljö. En fantastisk utsikt från allrumsfönstret som ständigt skiftar utseende beroende på årstiden. Här kan man gå ner till stranden, höra vatten klucka mot stenpiren, fåglarna kvittra eller kanske gå en kort promenad till en fin badplats och ta sig ett svalkande dopp i sommarvärmen. Ja detta fritidshus/enplansvilla ligger efter Bunäsuddsvägen i Jävre. Under sommartid kan man ta cykeln ner till fyren och fika eller äta en matbit med god dryck eller kanske åka in till Jävrekvarn eller varför inte åka och dra upp en fisk vid Jävre fiskecamp. I Jävre finns dessutom en butik med bensinstation samt en restaurang. Under kalla vinterkvällar värmer en brasa i kaminen samt ger en härlig mysfaktor. Fastigheten är luftig där kök/allrum har en öppen planlösning.

Välkommen på visning


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
17 085 kr/år
Tomtarea
1 548 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.