Bergviken / Luleå

I omtyckta, gemytliga Bergviken kommer snart en äldre villa på hörntomt att presenteras!

Referensnummer
353 543
Boarea/biarea
97/97 kvm
Rum
4 rum (2-6 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Gedigen, 1 plans villa med källare, renoveringsbehov pga ålder, byggår 1956. Väldigt fint belägen på hörntomt med grindpelare vid gatan som leder upp till entré. Inbyggd uteplats under utskjutande tak, söderläge. Trevlig utformning av planlösning med fina sällskapsytor samt sovrum i etagedel ngr trappsteg upp. Källare går också i två nivåer och är till stora delar inredd med bostadsrum. "Arkitekten" bakom utformning har tänkt till och villan kan så småningom få återuppstå i sin forna prakt med renovering och uppfräschning till dagens standard.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn