Burströmsvägen 68

Burströmsvägen 68

Slutpris

1 020 000 kr


Skurholmen— Luleå

Burströmsvägen 68


Slutpris
1 020 000 kr

Skurholmen— Luleå

Ljus trea på första våningen

Sällsynt möjlighet att få skapa sitt egna hem i en ljus trea på bottenplan (tre trappsteg) Burströmsvägen! Kom & köp!!

Här erbjuds en ljus och luftig lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Är du på jakt efter en lägenhet som är bra planerad och lättillgänglig på första våningen, som egentligen är ett renoveringsobjekt men ändå välhållen, då kan det här vara lägenheten för dig!
Luftigt vardagsrum i bra storlek med fint originalparkettgolv. Rymliga, kvadratiska sovrum. Inglasad balkong i söderläge in mot gården och går du ut runt hörnet så har du ett stort grönområde med grillplats (som du har uppsikt över från dina fönster i vardagsrum och ett sovrum) men också en lekplats med rutschkana, gungor mm. Kök med bra förvaring och arbetsyta samt fin, liten matplats med fönster ut mot innergården. Helkaklat badrum med glasvägg som avskiljer duschen.

Från gården ser du ut mot Skurholmsfjärden där man kan promenera runt sjön på "Hälsans stig", även kallad "blodomloppet" i folkmun. Längs slingan finns många viloplatser med vacker utsikt, en och annan lekpark, Golfängens minigolf samt utegym. Närhet till Kronan och promenad genom skogen ger också närhet till Ormbergets friluftsområde med fina löpslingor, cykelstigar för den äventyrlige, utegym mm. Du kan förstås ta bilen......


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 578 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.