Burströmsvägen 122

Burströmsvägen 122

Slutpris

1 075 000 kr


Burströmska Gärdan— Luleå

Burströmsvägen 122


Slutpris
1 075 000 kr

Burströmska Gärdan— Luleå

Fin lägenhet om 65 m², en 2-rummare ett stenkast från strandpromenaden "Blodomloppet"!

Ljus lägenhet på 3:dje våningen (två trappor upp) i brf Gärdan. Fint fördelade 65 m² i luftig 2-rummare!

Är du på jakt efter en stilig lägenhet med enhetligt ekparkettgolv så är denna perfekt för dig! Högst upp i huset ger ljusare boyta och lugnare tillvaro, inga grannar ovanför kan vara skönt!

Planlösningen är luftig och rymlig med kvadratiska rum och bra med plats. Hemtrevligt utan att vara lyxig på något sätt, tvärtom så har du ett originalkök med bruna köksluckor, traditionell rostfri diskbänk. Köksmaskinerna ser dock ut att vara införskaffade under det senaste decenniet, även diskmaskin installerad. Tapeterna är ljusa i tonen och har en del normalt slitage, enkelt att måla om eller tapetsera så blir det säkert riktigt flott! Badrum är stiligt, helkaklat med grått klinker och vitt kakel på väggarna, renoverat i föreningens regi 2006 och i fint välbevarat skick! Toppmatad tvättmaskin ingår.
I månadsavgiften ingår det mesta, även hushållsel. Brf Gärdan har kvar reparationsfond på sina lägenheter och behållningen för denna lägenhet är i dagsläget 9 396 kr, för ny ägare att nyttja.

För dig som vill bo i ett lugnt läge är Burströmska passande. Denna lägenhet ger dig närhet till Kronan, en kort promenad genom skogen ger dig även närhet till Ormbergets friluftsområde för dig som gillar skog och natur, med löpslingor, utegym, skidspår mm.

Rikligt med nät av cykel- och gångvägar som leder dig enkelt till olika närområden runtom stan. Även enkelt med cykelvägar till Luleå Universitet genom Skogsvallen, Klintbacken samt passage genom litet skogsområde så är du framme på Porsön. Direktlinjer med lokaltrafiken finns förstås också.


Boarea/biarea
65/4 kvm
Avgift
4 070 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.