Dalvägen 516 / Avan / Luleå

Enplanshus i Avan

Slutpris
1 907 000 kr
Boarea/biarea
60/15 kvm
Driftkostnad
20 828 kr/år
Totalareal
600 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dalvägen såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Dalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Avan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert strandläge med tjusig älvutsikt mitt i byn och med ostört läge efter vattenlinjen. Välkommen till en mysig sommarstuga som nyttjats året runt om ca 60 kvadratmeter, belägen i trygga, trivsamma och idylliska Avan. Det här är en kvadratsmart, charmig och karaktärsfull stuga med fönster i flera väderstreck och flera uteplatser samt inglasade uterum. Stugan har sociala ytor, vackert ljusinsläpp och mycket fin utsikt över vattnet.
Huset som är utbyggt i etage står på en härlig, lummig och vacker strandtomt med fruktträd, bärbuskar, perenna växter och buskar. Egen sandstrand och badbrygga.

Här är det lätt att trivas och läget i Avan är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet med närhet till byasamhörighet. Här bor du otrafikerat, naturnära, lugnt, vackert, attraktivt och sjönära med älven på bekvämt avstånd. En bit bort kan du även hitta fina grönområden, färja över till Sunderbyn och busshållplats vid byavägen. Perfekt för dig som vill ha det bekvämt även i stugan, gillar närhet till vattnet och vacker vy med soliga uteplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration