Elevvägen 19 / Porsön / Luleå

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
133/36 kvm
Driftkostnad
32 673 kr/år
Tomtarea
513 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Elevvägen såldes av oss 2019-02-19. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Elevvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Porsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt, barnrikt villakvarter där vi nu har en riktigt trevlig 1 ½ plans villa som söker nya ägare, nuvarande familj flyttar inte så långt härifrån eftersom trivselfaktorn är hög på området. Villan med FRIKÖPT TOMT, boyta 133 m² 5-6 r.o.k, ligger fint på ytterslinga mot grönområde, gräsmattetomt runt om, söderläge på entrésidan. Mysigt inslag med vackert, bredkronat träd placerad vid den breda infarten framför rymligt varmgarage ca 35 m². Boytan är förändrad till det bättre med öppna sällskapsytor på hela bottenplan med kök, matrum & vardagsrum som löper i ett. Fräscht HTH-kök och alla hushållsmaskiner uppdaterade år 2010, nya golv mm. Helkaklat badrum med badkar, dusch & bastu. Tre sovrum varav ett med "walk-in-closet". Fjärrvärme förstås, fiber indraget. Kom och köp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.