Forslings väg 21

Forslings väg 21

Slutpris

1 100 000 kr


Bensbyn— Luleå

Forslings väg 21


Slutpris
1 100 000 kr

Bensbyn— Luleå

Sommarnöje på en egen "knabbe", högt och fint läge!

Ett riktigt fint läge på denna mysiga sommarstuga med flera byggnader på tomten. Högt placerad på sluttande gräsmattetomt i etage, insynsskyddat och soligt i ett fint litet sommarstugeområde nära båthamn och Granöfjärden i Bensbyn!
Större tomt på hela 1724 m², öppen och trevlig med en del trädbeväxt mark som ingår på ovansidan, skyddar från insyn från stugvägen på ovansidan.

Huvudstuga ca 50 m² består av köksavdelning, luftigt allrum med braskamin samt ett väl tilltaget sovrum. Plintgrund, vatten från egen borrad brunn, varmvattenberedare, uppvärmning direktel, avlopp stenkista samt sluten tank för WC i intilliggande byggnad. Servicehus / gäststuga ca 35 m² (uppskattad) sammankopplad med altan mellan byggnaderna. Fina extra utrymmen som gästrum, tvättrum samt WC (sluten tank 6 m³). Bastubyggnad högre upp på tomten, enkelt utförande med förrum och vedeldning. Två uthus, varav den ena är en gammal barack.

Jättefint sommarställe där huvudstugan är i fint skick, väldigt trevlig och dessutom rymlig med fina, luftiga ytor. Övriga byggnader behöver "klappas om", bastun är enkel och välanvänd genom åren, gäststugan är hur praktisk och perfekt som helst men ligger lite lågt. Två äldre uthus.


Boarea/biarea
50/35 kvm
Driftkostnad
6 013 kr/år
Tomtarea
1 724 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.