Genvägen 28 D / Lövskatan / Luleå

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea/biarea
72/30 kvm
Avgift
4 275 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Genvägen såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Genvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövskatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätter i radhusmiljö, idylliskt & inbjudande! Här är det riktigt trevligt att bo, inte så stort men väl fördelade 72 kvm och dessutom ha friheten av två mycket fina uteplatser. Ser väldigt prydligt ut när man kommer och går på gatan med alla välomhändertagna egna "hus" med egna uteplatser som alla fått sin ägares touch. Ett par trappsteg upp till sin egna ytterdörr med sydvästvänd, träddäckad uteplats i direkt anslutning. Lägenheten består av 3 r.o.k fördelat på två plan med sällskapsytor på bottenplan samt sovrum & badrum på övre plan, oinredd källare med förrådsutrymmen. Bostadsrätt i radhuslänga med egen ingång och utan skötselansvar av tomt och andra hussysslor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.