Gnejsstigen 14 / Porsöberget / Luleå

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
106 072
Boarea/biarea
120/32 kvm
Driftkostnad
24 365 kr/år
Tomtarea
368 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Gnejsstigen 14 såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Luleå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Porsöberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad, väldigt fin 1½ plans villa, bara att flytta in. Ombyggd planlösning med kök/vardagsrum i ett. Nu kan man umgås och laga mat tillsammans utan att det blir för trångt! Genomgående fräscha ytskikt, nytt kök med köksö och granitbänkskivor, maskiner i rostfritt. Två nyrenoverade badrum, snygga våtrumsmattor i WC/dusch bp samt läckert helkaklat med inbyggt massagebadkar öp. Trevlig gräsmattetomt med altan i söder. Perenna blomland, litet växthus m.m. Direkt närhet till kommunikationer, promenad- och cykelavstånd till bl.a. skola och dagis samt Luleå tekniska universitet med närliggande arbetsplatser vid universitet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.