Hagavikens strandväg 2

Hagavikens strandväg 2

Slutpris

1 625 000 kr


Hagaviken— Luleå

Hagavikens strandväg 2


Slutpris
1 625 000 kr

Hagaviken— Luleå

Egen täppa lugn och ro .........

Här finns chansen till ett eget lantställe med närhet till stan och med möjlighet till rekreation för både barn och vuxna, nyttjas som bostad året runt!

Charmigt och hemtrevligt fritidshus i ett plan som stod färdigt 1969 samt tillbyggt med 1 plan + loft som stod färdigt ca 1999. Tomten är lummig, rogivande, härlig och här finns äppelträd, bärbuskar, rönnar mm. Litet skogsområde runt om tomten ger insynsskydd och känsla av avskildhet men ändå bara en kort promenad bort till badstrand och Hagavikens båthamn. På tomten finns ett fint växthus, flera förråd som timrat härbre, vinterisolerat pumphus för den egna borrade brunnen, boda som förråd samt en charmig, timring som varit bastu en gång i tiden men numera fungerar som gäststuga sommartid och bastuutrymmet är ett förråd. Egen liten altan som nu är prydd av sommarblomster i krukor.

Stugan är tilläggsisolerad och nyttjas hela året, även vintertid. Uppvärmning oljefyllda elradiatorer, luftvärmepump och pelletskamin i storstugan som mysfaktor under kalla vinterdagar. Egen borrad brunn för dricksvatten samt isolerat pumphus med vattenrening som fungerar med automatik. Tvåkammarbrunn för gråvatten samt förbränningstoa. Utvändigt är det propert och snyggt med fräsch fasad, yttertak och fönster, nytt i samband med ombyggnation. Även fiber (internet) indraget!
Boytan består av en storstuga / stort allrum med kök, matplats och sällskapsyta, denna del tillhör gamla stugan med äldre ytskikt. Tillbyggda del med två sovrum och loft som vardagsrum / kontor. Tvättstuga, dusch samt torrdass i utrymme vägg i vägg. Huset har en insynsskyddad, mysig och charmig altan med trädäck, räcke runt om, sol på dagen och stor del av eftermiddagen med plats för matbord och stolar samt en takbeklädd och trevlig terrass med trädäck, balkongen ovanför skyddar för eventuella regndroppar och du har solen som ligger på dagtid.

I Hagaviken har du tillgång till bland annat fina skogspartier, badbrygga och vackra grönområden. Inom gångavstånd ligger sandstrand och Hagavikens båthamn och närhet till service med mataffär, pizzeria mm på Hertsön, finns tio minuter bort. Dessutom har man innerstan med handel och nöjen en kort bilresa från bostaden.

Vi ses på visningen, föranmäl dig genom att fylla i en intresseanmälan!


Boarea/biarea
76/30 kvm
Driftkostnad
23 191 kr/år
Tomtarea
1 687 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.