Hedenvägen 38

Hedenvägen 38

Slutpris

3 200 000 kr


Bergnäset— Luleå

Hedenvägen 38


Slutpris
3 200 000 kr

Bergnäset— Luleå

Optimalt planerat och i fint skick!

Varmt välkommen till trivsamma Bergnäset och detta enplans hus om fyra rum och kök.
Ett insynsskyddat och optimalt planerat boende i oklanderligt skick med ljus, luftig boyta, öppna sällskapsytor med rymligt allrum som ligger i fil med väl tilltaget vardagsrum. Genomgående ljusa ytskikt samt ekparkettgolv, stora fönster ger härligt ljusflöde in i den trivsamma bostaden.

Huset står på en lättskött, prydlig och lagom stor trädgårdstomt med välskött gräsmatta, vackra syrener, friggebod och trädäckad solaltan. Öppen gräsmatteyta i direkt anslutning med plats för barnens fria lekar och så den fina tallhedsskogen där fantasin kan få flöda. Populära badplatsen Trolltjärn ligger nära på kort gångavstånd.

Bergnäset är en mycket trivsam och uppskattad del av Luleå och perfekt för barnfamiljen! Här finns möjligheten att bo naturnära, attraktivt och centralt i trevliga och klassiska kvarter med närhet till bland annat matbutiker, vårdcentral, skolor och förskolor. Naturen ligger alldeles runt hörnet, motionsslingor i den fina hedskogen, eljusspår på vintern och promenadslinga efter älvstranden som ligger en kort promenad bort. En bostad med ett mycket bra läge i Bergnäsets äldre kvarter. Centralt läge, du tar dig enkelt till Luleå stadskärna med en cykeltur över bron för tillgång till shopping, restauranger och andra nöjen. 

Vi ses på Hedenvägen 38!


Boarea/biarea
104/39 kvm
Driftkostnad
23 200 kr/år
Tomtarea
538 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.