Hermelinsgatan 25 / Centrum / Luleå

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea/biarea
137/20 kvm
Avgift
5 882 kr/mån
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hermelinsgatan såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Hermelinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som en dröm... ! Tre rum & kök 92 m² på bostadsplan, vån 1. Högt till tak, vinklar och vrår som det skall vara i en lägenhet i ett hus med anor från 1924. Mycket, mycket trevlig lägenhet och unik i sitt slag med fräsch bostadsyta och med den ombonade, hemtrevliga atmosfären. Bra storlek på alla rum och öppen, luftig entré, extra stort allrum (65 m²) i källarplan. Välrenoverad och fräsch allt igenom med ekparkettgolv överallt, ljusa väggar med inslag av fond, vita innertak, allmogelister snyggt uppsatta överallt, fräscht arbetskök som är perfekt för miljön, helkaklat badrum med bra förvaring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.