Jaktviksvägen 42

Jaktviksvägen 42

Slutpris

650 000 kr


Kallax / Jaktviken— Luleå

Jaktviksvägen 42


Slutpris
650 000 kr

Kallax / Jaktviken— Luleå

Villatomt (fritidshus) i Kallax, förhandsbesked finns!

Villatomt i Kallax, Jaktviksvägen, bo lantligt med närhet till stan!

Högt fint läge på sluttningstomt med öppen fin vy ner över områdets ängar och fler nybyggda villor på avstånd. Beviljat förhandsbesked finns baserat på 1 pl Älvsbyhus med oinredd vind samt friliggande garage (och är bara ett exempel). Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och byggyta på ansökt förhandsbesked är 124 m² + friliggande garage by 37 m². På vatten- avloppsfrågan får beslut tas av ny ägare i samråd med experter, myndighet, ansökan är godkänd för avlopp med sluten tank. Möjlighet att ansluta ”biobox” för gråvatten efter beviljad ansökan.
OBS - Fast pris 650 000 kr!

Till fastigheten hör servitut för väg som är framdragen längs tomtgräns. El finns framdragen till tomtgräns och så även fiberoptik för wifi. Möjlighet till vatten från egen borrad brunn och av god vattenkvalitet, analyserat från grannfastighet.

Goda kommunikationer arbetstid med buss från Måttsundsvägen och via separerad belyst gång- och cykelväg till Bergnäset och därifrån vidare till Luleå centrum. Skoldagar hämtar buss barnen i Kallax fiskehamn för resa till Luleå centrum.

I Kallax lantliga idyll finns det mycket fina friluftsområden som kan nås via land, vatten och is. Att vandra längs hamnarna eller åka ut med båt en vacker solig dag för att upptäcka Luleå skärgård är en lyx som dom flesta kallaxbor kan unna sig. I båthamnen finns även en grillplats och fina bänkar eller trappor att göra en utflykt till. Bredvid fiskehamnen ligger KSSF som är en hamn för dem som har stuga i skärgården nära Kallax, det vill säga Kallaxön, Granholmen eller Bergön. På vintern plogas isväg ut till dessa öar. De som bor permanent i Kallax kan ansöka om båtplats i Kallax fiskehamnsförening.

Se bifogade filer, tomtkarta mm, planritning Älvsbyhus mm.


Driftkostnad
900 kr/år
Tomtarea
1 475 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
LULEÅ KALLAX 1:241
Såld
2021-09-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.