Järvstigen 17

Järvstigen 17

Slutpris

1 610 000 kr


Hertsön— Luleå

Järvstigen 17


Slutpris
1 610 000 kr

Hertsön— Luleå

Gavelläge på ytterslinga!

Nu lanserar vi denna "Holk" som behöver en del omsorg för att glänsa som i fornstora dar... Ett härligt, luftigt hus med många kvadrat att nyttja för den händige!

Utbyggt gavelradhus med taxerad boyta 162 m² där boytan är fördelad på 5 r.o.k. Fördelningen är traditionell i sitt ursprung förutom tillbyggnaden som tillkommit i anslutning till vardagsrum och ekonomidel. Kvadratiskt kök, uppfräschad med nyare köksluckor, bänkskivor, golv mm samt luftigt vardagsrum som ansluter med trapphushall vilket gör att det känns så mycket större, ca 25 m² totalt. Extra rum är också väl tilltagen med drygt 22 m² samt ljust och trevligt med anslutande förrum som har ljusinsläpp högt under tak. Fin entréhall samt WC uppdaterad under 2020 med snyggt klinkergolv mm. Övre plan med tre sovrum, badrum med duschkabin och mysig bastu.

Renoveringsbehov, framförallt av yttertak som är i original samt utbyggnad med äldre pannplåt lagt omlott, även papptak på ekonomidel behöver fixas.


Boarea/biarea
162/27 kvm
Driftkostnad
47 988 kr/år
Tomtarea
324 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.