Josefinevägen 1 B

Josefinevägen 1 B

Slutpris

1 200 000 kr


Varvet— Luleå

Josefinevägen 1 B


Slutpris
1 200 000 kr

Varvet— Luleå

Fräsch 1:a med låååg månadsavgift....

Perfekt planerad och ljus ettrumslägenhet på natursköna Varvet med direkt närhet till havet med strandpromenaden som löper runt hela centrumhalvön i fint syd / sydvästläge. Tvärs över gatan från lägenhet till sandstrand, gräsmattor för picknick, grillplats (med vedförråd) mm. Innerstan med handel, restauranger, nöjen mm finns lättillgängligt i din närhet. Direktbuss till Luleå Tekniska Universitet, linje 4, går just runt knuten.

Månadsavgift ENDAST 1 570 kr! Välkommen till välplanerad lägenhet vars stora fönster släpper in generöst med ljus, även vintertid. Här har vi allrum, rymlig sovalkov, pentry och badrum på smart fördelade 25 m². En charmig etta i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, generös takhöjd, ljusa ytskikt som grått vinylgolv och vita väggar, innertak och extra fint pentry med köksinredning i ek som matchar fint mot ljusa väggar och vackert framtagen mur. Läckert med mörk diskbänk, mörka bänkskivor, grått kakel och vita köksmaskiner som kylskåp med liten frys samt spis / fläkt.

Här bor du billigt, centralt och nära hav och strand!


Boarea/biarea
25/4 kvm
Avgift
1 570 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.