Krongårdsringen 6 C / Örnäset / Luleå

Slutpris
675 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
3 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krongårdsringen såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Krongårdsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På 3e våningen finns denna 2a om 56,5 m² med möjlighet att sätta din egen prägel. Nybyggd stor härlig inglasad balkong kommer att vara färdig innan årsskiftet. I den låga månadsavgiften på 3973 kr ingår el ,uppvärmning, vatten och kabel-tv/bredband. Föreningens gemensamhetsutrymmen som är i toppskick innefattar både gym och bastu. Goda kommunikationer tack vare närhet till busshållplats så att du lätt tar dig till stadskärnan eller universitetet. På kort promenadavstånd finns matvarubutik, banker, restauranger, skola vårdcentral mm. Endast 3 km ifrån City. Parkeringsplats med elstolpe finns tillgängligt just nu. (20180718)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.