Kyrkogatan 6

Kyrkogatan 6

Slutpris

1 850 000 kr


Centrum— Luleå

Kyrkogatan 6


Slutpris
1 850 000 kr

Centrum— Luleå

Mitt i stan, hiss, granne med Domkyrkan!

Toppenläge på lugn gata i centrum, hiss i huset! Här kan du bo på mycket väl fördelade 62,5 m² i tre rum och kök, inglasad balkong! En av stans äldre föreningar helt obelånad och med låg månadsavgift på ENDAST 2 447 kr inkl bredband och tv. Föreningen har mycket god ekonomi och äger sin mark, liten fin förening med 20 lägenheter och 1 lokal. Attraktivt lugnt läge med närhet till innerstans handel och nöjen.

Lägenheten är i normalt skick med ljusa ytskikt och trevliga laminatgolv i alla utrymmen. Boytan känns bra med entréhall som flyter öppet med rektangulärt vardagsrum, plats för socialt umgänge med både matbord och soffhörna, utgång inglasad balkong mot innergård. Två sovrum varav det ena med hel vägg garderober bakom spegelskjutdörrar, den andra är mindre i storlek och du får plats med enkelsäng samt ev. litet skrivbord.
Mysigt kök som i dagsläget rymmer frukostbord (omfördelning av ytan kan göras för större utrymme), ljus köksinredning från 90-tal, maskiner av nyare årtal även diskmaskin installerad. Badrum med dusch, våtrumsmatta på golv och väggar, senast renoverad på 90-tal.

Tillhörande lägenhetsförråd finns på husets vind. Föreningens tvättstuga finns lättillgängligt på entréplan. Mysig trädgård på innergård, ovanför carportar, där det under sommaren finns utemöbler som föreningens medlemmar får använda.


Boarea
62.5 kvm
Avgift
2 447 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-12-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.