Lövskärsvägen 542 / Lövskär / Luleå

Slutpris
1 175 000 kr
Referensnummer
152 955
Boarea/biarea
42/20 kvm
Driftkostnad
12 997 kr/år
Tomtarea
2 172 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-07-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lövskärsvägen 542 såldes av oss 2014-07-28. Se alla våra försäljningar i Luleå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Egen täppa lugn och ro.... Helmysigt, välskött sommarställe med underbart, vacker sydvästvänd tomt, hela 2172 kvm. Insynsskyddat, strandnära läge, andra raden, med ca 100 m till fin gemensam sandstrand och enkel pir. Här finns plats för lek och stoj och bara en minuts väg ner till badstranden för avkylning. Stugan är rejäl, välvårdad och fräsch i -70-tals standard. Dricksvatten från borrad brunn, WC-separett i stugan samt extra utedass på tomten ovanför gästhus. Vedeldad bastu i gästhus, flera uteplatser mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.