Magasinsgatan 23 B

Magasinsgatan 23 B

Slutpris

1 495 000 kr


Centrum— Luleå

Magasinsgatan 23 B


Slutpris
1 495 000 kr

Centrum— Luleå

Centralt belägen 2:a om 62 m², vån 3 trycker du i hissen!

På våning tre är denna luftiga, rymliga 2-rummaren belägen, gavellägenhet med inglasad balkong, hiss i huset förstås, byggår 1989!

I innerstan men ändå lugnt och avskilt läge med fantastiskt mysig innergård, flera uteplatser samt gemensam grillplats, trädgårdsodlingar mm. Här finns lugnet men också direkt närhet till matbutik, caféer och en kort promenad bort handel, flera restauranger och andra nöjen. På gården finns också tvättstuga samt parkeringsmöjligheter, carport.

Här har vi en luftig lägenhet där alla rum är kvadratiska och med rymd, även hallen känns välkomnande och rymlig eftersom den är extra bred och flyter öppet in mot vardagsrum, känslan är toppen! Lägenheten är i mycket välvårdat skick med originalkök i vitt från byggår 1989 samt tapeter i glada färger som var högsta mode på den tiden, grönt i sovrum, orange i hall och vardagsrum. Bara att tapetsera om och sätta sin egen prägel på denna pärla med bra läge i stan, shopping & nöjen på promenadavstånd.


Boarea/biarea
62/4 kvm
Avgift
4 826 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.