Majvägen 11

Majvägen 11

Slutpris

1 425 000 kr


Bergviken— Luleå

Majvägen 11


Slutpris
1 425 000 kr

Bergviken— Luleå

Lägenhet med stor, inglasad balkong med härlig utsikt!

Välkommen till helrenoverad lägenhet på mellanplan med stor, inglasad balkong i bästa solläge med fri utsikt över grön yta och det fina området med 40- 50- 60-tals hus i klassisk stil. En stilren tvåa med fönster i två väderstreck varav sovrum på ena sidan och vardagsrum, balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten är fint renoverad och erbjuder fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och bra materiell standard !! Köksinredning HTH med maskiner i rostfritt helrenoverat 2011. Ekparkett överallt förutom kök med nytt linoleumgolv. Modernt, stiligt badrum helrenoverat 2011 /2012, våtrumsmatta på väggar och golv med stiligt marockanskt mönster på golv, frostat glas avskiljer dusch.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor (ca 8 m²), inglasad och insynsskyddad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen, lättmöblerade ytor och ligger fritt med fin utsikt över gröna ytor och utan större insyn.

Luleåhus nr 9, RB är en gammal, solid och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu / relax, cykelrum och en trevlig innergård.

Här bor du vid ett av Bergvikens bästa lägen, med Skogsvallen och kajakklubb inom gångavstånd. Innerstan men handel och nöjen ligger en cykeltur bort och Luleå hockey och Coop Norrbotten Arena finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Luleå har att erbjuda.

Vi ses på visningen, föranmäl dig genom att fylla i en intresseanmälan!


Boarea/biarea
55,5/4 kvm
Avgift
2 983 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.