Mjölkuddsvägen 171 / Mjölkudden / Luleå

Optimalt planerad trea på andra våningen

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
90.5 kvm
Avgift
3 383 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölkuddsvägen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Mjölkuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KOMMANDE! Välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök på Ankarkronan, av många ansedd som en av Mjölkuddens bästa föreningar med luftiga, välplanerade lägenheter. En tilltalande, trivsam samt välunderhållen lägenhet om 90,5 kvadratmeter i bra skick med vackert ljusinsläpp och med rymlig inglasad balkong i sydvästläge. Lite lyxigt blir det med fräscht Puustelli-kök, både stomme och luckor i bok från början av 2000-talet, matchat med tjusiga granit-bänkskivor. Lite lyxigt blir det med en gästtoalett samt ett badrum som är helrenoverat med våtrumsmatta, dusch, ny inredning men också WC-stol eftersom det i grunden bara finns en toalett med avskilt badrum, två behöver de flesta familjer. Tre rum i bra storlek samt kök med rymlig matplats och direktgenomgång till det stora förrådet som ingår i boytan och är mycket uppskattat. Bra förvaring helt enkelt men också ett extra rum för hobbys, gästrum eller liknande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mjölkudden

Till området tillhör även delområdena Munkeberg, Guldkusten, Ankarkronan, Radiomasten, Tuna och Notviken.

Allmänt om område

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Området trafikeras av Luleå lokaltrafik busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden. Här finns flera lägenheter och villor. Ett tryggt bostadsområde där det finns något för alla. Två hyreshusområden på Mjölkuddsvägen och Tunastigen. Många bostadsrättsföreningar som Munkeberg, Mjölkudden, Luleåhus nr 13, Ankarkronan, Radiomasten, Senioren och bostadsrättshus Brf Segelbåten. Flera villaområden med bebyggelse från 50-60-70-tal med enstaka nybyggnationer och den allra finaste delen som i folkmun kallas för "Guldkusten" med strandläge i sydväst efter Slipvägen, här hittar vi de dyrare villorna i Luleå stad. Fina cykelvägar efter strandlinjen in mot stan där man också får uppsikt över alla små fina sandstränder i bästa solläge. Cykel- och gångvägar i Luleå är välutvecklat som ett spindelnät över hela stan och du kan ta dig i stort sett överallt!

Service & fritid

Mjölkudden har livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, folktandvård, kyrka, kiosk, pizzeria, idrottsplats, sporthall, gym, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad och småbåtshamn.

Historik

Förr i tiden var Mjölkudden en viktig jordbruks- och betesmark. Namnet Mjölkudden kommer från att man varje dag rodde mjölk från udden över Stadsviken till Luleå. Under sent 1950-tal började det moderna Mjölkudden byggas. 1969 invigdes Mjölkuddskyrkan, som är en centralkyrka med kupol i aluminium.

Barnomsorg

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), en MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.